Culinair

Wekelijks kunnen onze gasten aanschuiven voor onze table d’hôtes: met streekgerechten en -producten om u culinair te verwennen. En gelukkig zijn alcoholcontroles geen kopzorg.

Op andere momenten loont het zeker de moeite om eens een bezoekje te brengen aan onderstaande restaurants die op een boogscheut van 'Le Mas des Cigales' gelegen zijn.

Aarzel niet onze naam te vermelden bij uw reservatie.

 
 

L’école des filles

Stéphane en Eve, 2 jonge en dynamische mensen, runnen in Bar sur Loup (op 10 minuutjes van onze B&B) het supersympathieke restaurant "L’école des Filles". Dit voormalig schoolgebouw uit 1929 behield de 2 klaslokalen van vroeger waardoor u meteen ondergedompeld wordt in de schoolse sferen van 80 jaar geleden. Oude klasfoto’s en krijtborden ontbreken niet om het geheel af te maken. De menu-keuzes zijn beperkt omdat alle geserveerde streekproducten steeds vers geserveerd worden. Wekelijks is er een verrassende aanpassing van de kaart. Een aanrader voor al wie graag tafelt!

www.restaurantecoledesfilles.fr

Clovis

In het hartje van het Middeleeuws centrum van Tourrettes-sur-Loup tref je het verrassend pittoresk restaurantje 'Clovis' waar Julien en Leah je telkenmale verwennen met originele, verse en seizoensgebonden gerechten. Het aantal tafels is beperkt waardoor reservatie op voorhand, zeker in de seizoensmaanden, aangeraden is!

www.clovisgourmand.fr

La Grange

Een eerlijke en klantvriendelijke keuken tref je ongetwijfeld ook op het Marktplein van Tourrettes-sur-Loup. In La Grange vinden jong en oud hun ding van de heerlijke in de houtoven gebakken pizza’s tot  escaloppe de veau, gemarineerde kippenbrochette... en niet te vergeten hun overheerlijke tarte tatin!

www.lagrangetourrettes.com