Welkom

Beste bezoeker,

Graag willen we ons even kort voorstellen.  We zijn een Belgisch gezin die in het voorjaar 2011 haar droom verwezenlijkte door de Noordzeekust in te ruilen voor de hemelse Côte d’Azur.

Met  ervaring in de bouw en de dienstverlenende sector - waaronder het uitbaten van een B&B – vonden we de tijd rijp om op zoek te gaan naar een zonnige stek waar onze gasten kunnen genieten van een mooie omgeving met groen, zon en zwembad.

"Le Mas des Cigales", in het authentieke dorp Tourrettes-sur-Loup, voldeed perfect aan onze wensen: gelegen in een typisch Frans karaktervol dorp, in de luwte van de drukke kuststrook, mét zicht op zee, midden in het groen. Het is bovenal een karaktervolle Provençaalse 'mas' die je onmiddellijk in de juiste stemming brengt, ongeacht de tijd van het jaar. We zijn dan ook het hele jaar open. 

En weten dat Nice, Cagnes-sur-Mer, Antibes, Cannes, St. Paul de Vence, Grasse, Gourdon, Biot... allemaal binnen het halfuur bereikbaar zijn.

Onze karaktervolle mas met 5 kamers ligt in een oude olijfboomgaard met een tuin vol lavendel en rozemarijn. Zuidgericht, dus een ganse dag zon én een prachtig zeezicht van op het terras aan het zwembad...

Iedere kamer is uitgerust met kluis, TV, airco en bedlinnen met licht donsdeken. 

Ons zonovergoten zwembad is nu ook verwarmd en laat je toe om ook in het voor- en najaar te genieten van aangename watertemperaturen tot 28°.  Het zwembad is tevens voor iedereen toegankelijk dankzij een rand rondom rond op 1.3 m diep, ook in het diepere gedeelte. Ook ons tennisplein kan u helpen uw conditie verder op peil te houden (rackets en ballen zijn aanwezig). Als u eerder een rustige activiteit wil, kan u genieten van een spel "jeu de boules" of wat ontstressen in onze sauna. Internetgebruikers bieden we gratis WIFI aan, voor de wagens een gratis afgesloten parkeergelegenheid.

Het ontbijt wordt geserveerd in de buitenkeuken of in de patio bij de iets frissere temperaturen. Eén- of tweemaal per week kan u reserveren voor een (h)eerlijke table d'hôtes.

We heten u van harte welkom!
Stefaan, Véronique, Benjamin & Jasper

Previous Next

"Wij hebben volop genoten van dit provencaals paradijs, maar ook van de gastvrijheid en de fijne zorgen van jullie beiden, waarvoor dank!"

Chris & Martha