Route

Eens in onze regio in Zuid-Frankrijk aangekomen, ziehier de beste en snelste route om tot bij “Le Mas des Cigales” te geraken:

Vanaf de autosnelweg A8

  • Komende vanuit de richting Lyon – Marseille – Aix-en-Provence – Cannes, neem dan de afrit n° 47 “Cagnes sur Mer”
  • Komende vanuit de richting Italië – Nice of de luchthaven van Nice, neem dan de afrit n° 48 “Cagnes sur Mer”

Nadat u deze afrit genomen hebt, volg dan de richting Vence (D36).  Eens aangekomen in het centrum van Vence, volg de pijlen richting Tourrettes-sur-Loup en Grasse (D2210).

In het centrum van Tourrettes-sur-Loup ziet u aan uw linkerzijde de ‘Place de la Libération’ (= parking voor auto’s).  Op deze plaats, ter hoogte van ‘Café du Midi” slaat u rechtsaf in de ‘Route de Saint-Jean’, een baan die overgaat in de ‘Route des Queinières’.  Na ongeveer 1600 meter rechtdoorrijden komt u aan ons huisnummer 1673, de plek waar uw heenreis eindigt en uw vakantie in “Le Mas des Cigales” kan beginnen. 

GPS-coördinaten: N 43°42.386' / E 7°02.683'

 

Welkom!

"We hebben hier een prachtige week beleefd.  Niet alleen door het heerlijke zuiders zonnetje, maar zeer zeker ook door de gemoedelijke ontvangst van de gastvrouw en gastheer, de verzorgde kamers, het lekkere ontbijt, het prachtige zwembad, …  Kortom, als we nog eens “en route” zijn in la douce France en we zijn in de buurt, dan houden we zeker halt."

Jean-Pierre & Martine